ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ !!!

Μια ακόμα θετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές μας...

στα ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΦΗΒΩΝ & ΝΕΑΝΙΔΩΝ στα οποία συμμετείχαν σήμερα ,προσθέτοντας έτσι βαθμούς στο ενεργητικό τους.🤺

 

✅ Η αθλήτρια της κας ΕΛΛΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΙΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ (@garyfallou_) στο TAUBER πραγματοποίησε πολύ καλή και ελπιδοφόρα εμφάνιση, σημειώνοντας 3 νίκες στην πουλ,γεγονός που της επέτρεψε να περάσει χωρίς αγώνα το 1ο νοκ άουτ. Στο ταμπλό των 128 νίκησε την Τσέχα 🇨🇿 ILLEKOVA Michala15-7 για να ηττηθεί στην συνέχεια από την Γερμανίδα 🇩🇪 DERPA Katharina 7-15 καταλαμβάνοντας έτσι την 62η θέση σε 170 αθλήτριες.

 

✅ Ο αθλητής του ΝΙΚΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ (@kontochristopoulos), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΕΡΤΙΠΗΣ (@_kostaster_) στο HALLE έδειξε για μία ακόμα φορά αρκετά δυνατός στην πουλ ,όπου σημείωσε 4 νίκες ,για να περάσει και αυτός χωρίς αγώνα το 1ο νοκ άουτ για να ηττηθεί μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι από τον Πολωνό 🇮🇩 JAKUBOWSKI Adam 12-15 καταλαμβάνοντας έτσι την 75η θέση σε 190 συμμετέχοντας.

 

⚠️ Δεν είναι τυχαίο που πολλά χρόνια τώρα αθλητές μας καταφέρνουν να στέκονται επάξια σε διεθνής αγώνες. 👌 Η εμπειρία των προπονητών μας ,οι οποίοι πάντα μοχθούν και είναι δίπλα σε όλους τους αθλητές μας, και το ταλέντο των αθλητών μας αποτελούν για εμάς τους σημαντικότερους συντελεστές των πάρα πολλών επιτυχιών που έχουμε να επιδείξουμε στα 30 χρόνια λειτουργίας μας.👌

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!