ΚΥΠΕΛΛΟ ''Γ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ 2019''

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΜΕΚΡΑ‼

Για 3η χρονιά ο Σύλλογός μας τίμησε την μνήμη του αθλητή μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ με τους αγώνες που διοργάνωσε στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ το Σάββατο 22-12-2019. Στους αγώνες του Ξ.ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ καθώς και της ΣΠΑΘΗΣ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ συμμετείχαν 160 αθλητές-τριες.

🏆ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ αναδείχθηκαν ο ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ🥇, ο οποίος για μια ακόμα χρονιά παρέδωσε το ΚΥΠΕΛΛΟ του στην οικογένεια του συναθλητή του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ, καθώς και η ΜΕΚΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ🥇 η οποία αφιέρωσε την νίκη της στην ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν και οι : ΓΙΑΝΝΟΣ-ΡΙΖΟΣ ΗΛΙΑΣ🥉 & ΠΛΙΩΤΑ ΜΑΡΙΑ🥉 οι οποίοι κατέκτησαν το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ !!!

 

Θέση στην 8άδα & 16άδα κατέκτησαν οι :

✅ΑΓΟΡΙΑ: 7ος ΚΑΜΠΑΝΙΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - 8ος ΤΕΡΤΙΠΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, 10ος ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ -11ος  ΜΠΑΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ -13ος ΣΙΑΚΗΡ ΣΤΕΛΙΟΣ -14ος ΒΕΡΒΕΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ -15ος ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

✅ ΚΟΡΙΤΣΙΑ: 7η ΜΠΑΛΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, 9η ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ ΣΤΑΥΡΙΝΑ - 11η ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ -12η ΛΑΙΜΟΥ ΡΑΛΛΙΑ -13η ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ -16η ΠΑΠΑΔΕΑ ΦΩΤΕΙΝΗ.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι αθλητές μας οι οποίοι κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις :

✅ ΑΓΟΡΙΑ: 21ος ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΥΦΟΣ - 25ος ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ -32ος ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ - 35ος ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΖΟΒΑΝΗΣ - 38ος ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ -41ος ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - 42ος ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ -45ος ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ -49ος  ΣΑΒΑΛΙΟ ΜΑΡΙΟ

✅ ΚΟΡΙΣΤΙΑ: 24η ΚΟΥΛΛΑ ΑΝΝΑ -25η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΡΓΥΡΗ.

Ο Σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον ΔΗΜΑΡΧΟ του ΑΙΓΑΛΕΩ κον ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΙΚΑ ,τον πρώην ΔΗΜΑΡΧΟ κο ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΠΙΡΜΠΑ,τον ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κο ΝΙΚΟ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ,τον ΠΡΟΕΔΡΟ του Δ.Α.Ο κο ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΜΙΟ καθώς και τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΦΙΛΩΝ ΠΥΡΙΤΙΔΟΠΟΙΕΙΟΥ κον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΠΕΣΗ οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους . 

Στους αγώνες παραβρέθηκε και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Ε.Ο.ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ κος ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΣΙΑΔΑΚΗΣ .

Ευχαριστούμε την μεταφορική εταιρεία " ΚΙΟΥΣΗΣ " για την ευγενική της προσφορά καθώς και την ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ του ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ .

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητών μας, ΓΙΩΡΓΟ ΤΖΟΒΑΝΗ-ΣΤΕΛΙΟ ΜΠΑΛΛΟ-ΧΡΗΣΤΟ ΓΚΟΥΜΑ-ΣΩΤΗΡΗ ΤΟΥΛΑΚΗ-ΗΛΙΑ ΓΚΟΥΜΑ-ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΚΕΑ, οι οποίοι για μια ακόμα φορά έστησαν όλοι την διοργάνωση και συνέβαλαν στα μέγιστα στην πραγματοποίηση τους καθώς και τον φωτογράφο μας ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑΡΗ !!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!