ΕΛΑΜΨΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ.

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΤΕΡΤΙΠΗΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΛΟΥ!!!

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΑΔΑΜ.

Για μια ακόμα φορά η ξιφασκία του ΑΙΓΑΛΕΩ έδωσε βροντερό παρόν στους περιφερειακούς αγώνες παμπαίδων-παγκορασίδων.Οι μικροί μας αθλητές έδειξαν....

ότι πολύ σύντομα θα συνεχίσουν να έχουν τον σύλλογό μας πρώτο στο ξίφος ασκήσεως.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΕΡΤΙΠΗΣ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στη μεγάλη κατηγορία ανάμεσα σε 37 αθλητές δείχνοντας ότι μπορεί να πετύχει πολλά στο μέλλον. Πολύ καλή παρουσία και από τον ΠΑΥΛΟ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ο οποίος ήρθε 8ος.Ελπιδοφόρα και η παρουσία των υπόλοιπων αθλητών μας στη μεγάλη κατηγορία οι οποίοι κάλλιστα θα μπορούσαν να πετύχουν καλύτερη κατάταξη εάν ήταν περισσότερο τυχεροί.Αναλυτικά: 9ος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ-19ος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΣ-24ος ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ-33ος ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΙΔΟΣ.

Η κατάταξη των αγοριών μας στη μικρή κατηγορία: 13ος ΑΡΗΣ ΤΖΟΒΑΝΗΣ-16ος ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΠΑΛΗΣ-19ος ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΒΕΡΓΗΣ-23ος ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ-26ος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΕΚΑΚΟΣ-27ος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ.

Στη μεγάλη κατηγορία των κοριτσιών η ΦΑΙΔΡΑ ΑΔΑΜ κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο !!!Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΔΕΑ ΄κατέλαβε την 5η θέση και η ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΜΟΛΟΓΟΥΣΗ την 21η.

Στη μικρή κατηγορία ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησε η ΜΠΑΛΛΟΥ ΕΛΕΝΗ η οποία άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον .Η ΤΟΥΤΣΗ-ΠΟΥΛΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ κατέλαβε την 8η θέση.

 

ΤΟ Δ.Σ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.