Εκτύπωση

ΣΤΙΣ 64 Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ !!!

Αυτή και αν είναι επιτυχία για την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, η εισόδος της στις 64 στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ που διεξάγεται σήμερα και αύριο στο ΠΑΡΙΣΙ με αποτέλεσμα να συνεχίζει την προσπάθειά της.

Η πρώτη εμφάνιση της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ...

ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να περιμένει κανείς από αυτήν.Ξεκίνησε με 2 νίκες στη πουλ και 4 ήττες.Νίκησε την Γερμανίδα KIRSCHEN 5-4 και την Μεξικάνα 5-1 και έχασε από την Πολωνέζα RYGIELSKA 3-4,την Ρωσίδα IVANOVA 1-5 την Γαλλίδα PATRU 3-4 και την Ουκρανέζα SENYUTA 0-5.Στα καθοριστικά νοκ άουτ η Κατερίνα νίκησε την LIN Po Heung (HKG) 15-13 και την Ουγγαρέζα LUPKOVICS 15-7!!

Στα μάτια κοίταξε η ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ την ΡΩΣΙΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ DERIGLAZOVA από την οποία έχασε 10-15!!!Η Κατερίνα τελικά κατέλαβε την 64η θέση σε 177 αθλήτριες απ΄όλο τον κόσμο και πήρε τους πρώτους της 2 βαθμούς στη κατηγορία των Γυναικών.

Επόμενος αγώνας Γυναικών που θα λάβει μέρος είναι στις 27/11 στο Τορίνο διοργάνωση που θα συμμετάσχει και ο Νίκος Κοντοχριστόπουλος στο αντίστοιχο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ.