Εκτύπωση

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΡΙΟ 2016 !!!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ.

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ καθώς και η προπονήτρια της ( και μητέρα της ) ΕΛΛΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ πέτυχαν τον στόχο τους ,την πρόκριση στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ RIO 2016 μετά από ένα πολύ σκληρό 3έτες πρόγραμμα , ...

με πολύ προπόνηση, συμμετοχή σε κάμπινγκ του εξωτερικού αλλά και σε πολύ δυνατά τουρνουά της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ καθώς και σ’ όλα τα ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ στις κατηγορίες JUNIOR και ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Όλοι της οι κόποι για την επιτυχία θα κρινόντουσαν σε ένα αγώνα!!

Αυτός ήταν στη ΠΡΑΓΑ στις 16/4.

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ήταν ΕΚΕΙ !!! Κατάφερε μετά από συγκλονιστικούς αγώνες να πάρει ένα από τα 4 εισιτήρια για το ΄΄RIO 2016 ΄΄!!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ πρώτα και κύρια για την ίδια , αν αναλογιστούμε το νεαρό της ηλικίας της ( 19 χρονών ) για τα δεδομένα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, καθώς και για την προπονήτρια της κα ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ και τον αδελφό της ΝΙΚΟ, που την στήριξε σε μεγάλο βαθμό προπονητικά ,  για τον Α.Ο.ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 1992 και γενικότερα   για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΞΙΦΑΣΚΙΑ. 

ΤΟ Δ.Σ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ !!!

 

ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σ’ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ,ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ Σ’ΑΥΤΗΝ !!!

 

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ.

ΈΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.

ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ,ΘΑΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

Έχοντας βάλει ως στόχο τη τελευταία διετία την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών του σπουδών δεν μπόρεσε να προετοιμαστεί καλά για την επίτευξη του στόχου.

 

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ !!! ·