Εκτύπωση

EUROPEAN CADET CIRCUIT MODLING 2019

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΕΡΤΙΠΗΣ & ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ !!!

‼Με πολλά αισιόδοξα μηνύματα γυρίζουν από την ΑΥΣΤΡΙΑ οι 2 πρωταθλητές μας, οι οποίοι συμμετείχαν στο κατά τ' άλλα ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ CADET το οποίο διεξήχθη στη πόλη MÖDLING το Σαββατοκύριακο 23 & 24/11‼

 

✅ Ο ΤΕΡΤΙΠΗΣ ΚΩΣΤΑΣ  έκανε δυνατή πουλ με 4 νίκες και 2 ήττες, η οποία θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη, σύμφωνα με τον προπονητή του @kontochristopoulos.

Πέρασε χωρίς αγώνα τον 1ο γύρο και στην συνέχεια νίκησε το Ιταλό ΚΟΡΟΝΑΤΙ 15-14 αν και έχανε 10-14. Στο ταμπλό των 64 έχασε από τον Ούγγρο Μαγκντάνι 6-15 για να καταλάβει τελικά την 56η θέση σε σύνολο 248 αθλητών.

 

 

✅ Πολύ καλή και η παρουσία της ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ ΣΤΑΥΡΙΝΑΣ η οποία είναι 1η χρονιά στην κατηγορία αυτή. Παρόλα αυτά δείχνει ότι μπορεί να σταθεί με αξιώσεις σε τόσο δυνατά τουρνουά.

Στην πουλ σημείωσε 3 νίκες, με αθλήτριες χωρών πολύ ανεπτυγμένων στον χώρο της ξιφασκίας και 2 ήττες.

Στην συνέχεια έχασε μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι από την Ιταλίδα  Πιανέλα 11-15 καταλαμβάνοντας τελικά τη 92η θέση επί συνόλου 209 αθλητριών.

 

Συγχαρητήρια και στους 2 αθλητές μας.

#austria #mödling #fechten #escrime #scherma #european #cadet #cup #athletelife #sword #athlete #competition #gongrats #excellence #greece #hellas #egaleo_fencing_club @egaleo_fencing_club