Εκτύπωση

CABRIES 2019

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ‼

Μια ακόμα ελπιδοφόρα εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Πρωταθλητές μας :ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΕΡΤΙΠΗΣ -ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ  -ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΕΚΡΑ  & ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ, οι οποίοι συμμετέχοντας στο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ στο CABRIES της Γαλλίας έδειξαν ότι μπορούν και στέκονται επάξια σε τόσο πολύ δυνατά τουρνουά στα οποία λαμβάνουν μέρος επίλεκτοι Αμερικάνοι αθλητές καθώς και αθλητές από την Ασία.

 

✅ Ο ΤΕΡΤΙΠΗΣ σημείωσε 6 νίκες στην πουλ γεγονός που τον έκανε να περάσει χωρίς αγώνα στον επόμενο γύρο στον οποίο ηττήθηκε από τον Αμερικάνο  KELLY 13-15 !!!

 

✅ Ο ΜΠΑΛΛΟΣ σημείωσε 3 νίκες στην πουλ και στο 1ο νοκ άουτ νίκησε τον Ιταλό  GELTRUDE 15-10 για να ηττηθεί στην συνέχεια από τον Αμερικάνο EMMER .

 

✅ Η ΜΕΚΡΑ έκανε 2 νίκες στην πουλ .Στο 1ο νοκ άουτ νίκησε την Αλγερινή ZEBBOUDJ 15-6 για να ηττηθεί στην συνέχεια από την ΑΜΕΡΙΚΆΝ FREEDMAN 10-15.

 

✅ Η ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ σημείωσε 2 νίκες στην πουλ ( χάνοντας 2 παιχνίδια με 4 ) .Στη συνέχεια νίκησε την Γερμανίδα FINKENSTAEDT 15-11 και έχασε από την ΑμερικάναCHOI .

Σε κάθε Ευρωπαϊκό τουρνουά που συμμετέχουν οι αθλητές μας δείχνουν σημαντική βελτίωση γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους για την περαιτέρω Ευρωπαϊκή πορεία τους.

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!