ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2020

🥈ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΓΚΟΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΙΝΑ ΧΑΙΔΑΚΗ.

🥉ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ.

⚠️Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές της ξιφασκίας του ΑΙΓΑΛΕΩ σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ αναδεικνύοντας για πολλοστή φορά το έργο που επιτελείται στον σύλλογό μας.

Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν ο 12χρονος ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ και η 11χρονη ΑΛΕΞΙΝΑ ΧΑΙΔΑΚΗ ενώ το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο 12χρονος ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ο οποίος αγωνίσθηκε ( από τα περίεργα της φετινής αγωνιστικής περιόδου) με τον προηγούμενο συλλογό του.

 

✅Εξαιρετική όμως ήταν η εμφάνιση κ των υπολοίπων αθλητών μας με τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΔΑΜΑΚΗ (@__adamakis__) να καταλαμβάνει την 6η θέση και τον 11χρονο ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΥΛΑΚΗ-ΜΑΡΚΑΚΗ την 8η θέση.

 

➡️Πολύ καλή παρουσία είχαν όμως και οι υπόλοιποι αθλητές μας οι οποίοι κατάλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

👉ΑΓΟΡΙΑ:

10ος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑΤΡΑΣ

14ος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΟΥΚΑΣ

15ος ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 

18ος ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΛΑΣ

19ος ΣΠΥΡΟΣ ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ

26ος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ

28ος ΦΩΤΗΣ ΤΣΕΝΤΙΔΗΣ

👉ΚΟΡΙΤΣΙΑ:

13η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗ (αγωνίσθηκε με τον προηγούμενο σύλλογό της)

15η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΡΑΚΗ

21η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΣΙΑΜΠΑ

27η ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΦΛΗ.

 

‼ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ‼

 

⚠️Σ ένα αρκετά "περίεργο" πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων που διεξήχθει φέτος τα αγόρια μας ΓΚΟΥΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΑΔΑΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (@__adamakis__), ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ, ΤΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- κατέκτησαν το 🥈 αργυρό μετάλλιο

 

✅ Τα κορίτσια μας ΧΑΙΔΑΚΗ ΑΛΕΞΙΝΑ, ΤΣΙΑΜΠΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΕΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΝΙΦΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ με εξαιρετική προσπάθεια κατέλαβαν τελικά την 4η θέση!!!!

 

🙏Το Δ.Σ του συλλόγου μας συγχαίρει όλους τους αθλητές-τριες μας που συμμετείχαν στους αγώνες καθώς και όλους τους γονείς που μας συμπαραστάθηκαν!!

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα Διοικητικά Συμβούλια του ΑΧΑΙΚΟΥ και του ΔΑΜΟΚΛΗ που δήλωσαν τους αθλητές στους αγώνες.