Εκτύπωση

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ CAIRO 2021

ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

🙏Αρκετά υπερήφανους μας έκαναν σήμερα οι αθλητές-τριες μας οι οποίοι συμμετείχαν στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ στο CAIRO. Αλήθεια, τι μπορεί να πρωτοπεί κανείς για τους αθλητές-τριες της ΕΛΛΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ, οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς και κοίταξαν στα μάτια αθλητές με συνεχή αγωνιστική δράση και πιο έτοιμους να σταθούν στο μεγαλύτερο αγώνα της κατηγορίας τους.

 

👉ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ ΣΤΑΥΡΙΝΑ ( 24η )

👉ΜΠΑΛΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ( 30ος )

👉ΤΖΟΒΑΝΗΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ( 33ος )

 

💯 Έδειξαν ότι μπορούν πολλά περισσότερα και σίγουρα με την καθοδήγηση της προπονήτρια τους θα τα επιτύχουν αρκετά σύντομα.

 

✅Η ΣΤΑΥΡΙΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ στη pool σημείωσε 3 νίκες και στο ταμπλό των 64άρων νίκησε την Αλγερινή BENCHEKOR 15-13. Στο ταμπλό των 32 έχασε μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα 12-15 από την Μολδαβή αθλήτρια COJOCARI, καταλαμβάνοντας έτσι την 24η θέση .

 

✅Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ στη pool σημείωσε 2 νίκες και στο ταμπλό των 64άρων νίκησε τον Ουκρανό STRUSHLIAK 15-13. Στο ταμπλό των 32 έχασε από τον Αμερικάνο αθλητή EMMER καταλαμβάνοντας έτσι την 30η θέση.

 

✅Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΖΟΒΑΝΗΣ στη pool σημείωσε 5 νίκες περνώντας 11ος στο ταμπλό των 64άρων όπου ηττήθηκε από τον Σέρβο ZELJKOVIC 7-15 καταλαμβάνοντας έτσι την 33η θέση.

 

⚠️Το Δ.Σ του Συλλόγου μας θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές-τριες καθώς και το προπονητικό μας team για την προσπάθεια που έκαναν.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητών οι οποίοι στήριξαν την αποστολή αυτή καθώς και όλους τους αθλητές που βοήθησαν στη προπόνηση τα παιδιά αυτά !!!