ΠΡΩΤΟΣ Ο Α.Ο.ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ –ΤΡΙΤΗ Η ΛΕΣΧΗ ΟΠΛΟΜΑΧΙΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Έχοντας διανύσει τα ¾ των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων στο ξίφος ασκήσεως και ενώ απομένει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών , το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί αρχές Μαΐου, οι δύο σύλλογοι της πόλης μας βρίσκονται στη κορυφή της Γενικής Βαθμολογίας Συλλόγων.....

 

Στη 1η θέση και σε μεγάλη απόσταση από τον δεύτερο ( Ο.ΞΙ.Φλώρινας 191 βαθμοί ) είναι ο Α.Ο.ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ με 441 βαθμούς!! Στη 3η θέση βρίσκεται η ΛΕΣΧΗ ΟΠΛΟΜΑΧΙΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ με 181 βαθμούς.

Τα Δ.Σ των συλλόγων μας θέλουν πρωτίστως να συγχαρούν όλους τους αθλητές ,που για μια ακόμα χρονιά φέρνουν το ‘’ΑΙΓΑΛΕΩ’’ στη κορυφή στο όπλο του ξίφους ασκήσεως. Η επιτυχία αυτή τους ανήκει ολοκληρωτικά , κάνοντας αυτό που αγαπούν ,διασκεδάζοντας προ πάντων, καθοδηγούμενοι από το εξαίρετο προπονητικό team που διαθέτουν οι σύλλογοι μας. 

Ευελπιστούμε ότι , και μετά το Πανελλήνιο Ανδρών – Γυναικών , οι σύλλογοι μας θα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της Τελικής Βαθμολογίας συλλόγων.  

Για το σκοπό αυτό οι αθλητές μας συνεχίζουν ανελλιπώς τις προπονήσεις τους ,οι οποίες είναι προγραμματισμένες έως την Μ.ΠΕΜΠΤΗ και θα συνεχιστούν από την Τρίτη του ΠΑΣΧΑ .