Εκτύπωση

ΣΤΙΣ "ΠΙΣΤΕΣ" ΞΑΝΑ….

Μετά από το 4ήμερο ρεπό ( λόγω των εορτών του ΠΑΣΧΑ ) που τους έδωσε η Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Κα ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΕΛ., οι αθλητές μας επανήλθαν στις προπονήσεις ενόψει του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α 10 & 11 Μαΐου. Οι αθλητές μας γυμνάζονται......

 

καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου ( ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ 51 ) και όχι στο Ο.Α.Κ.Α , το οποίο έχει διατεθεί εξ ολοκλήρου για τις ανάγκες διεξαγωγής σ’ αυτό του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ στη Σπάθη ( 25 ~ 27/4 ).

Όλοι οι αθλητές μας ,( και αυτοί που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ) συμμετέχουν στις προπονήσεις με μεγάλη διάθεση, γνωρίζοντας ότι με τον αγώνα αυτό ‘’κλείνει ‘’ η αγωνιστική περίοδος όσον αφορά τα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTA και έχουν σκοπό να φέρουν για μια ακόμα χρονιά το ΑΙΓΑΛΕΩ στη κορυφή του Ξίφους Ασκήσεως.

Εκτός από το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , οι λιλιπούτειοι αθλητές μας θα λάβουν μέρος σε αγώνα επίδειξης στο Ο.Α.Κ.Α στις 17 Μαΐου. Στην επίδειξη αυτή θα συμμετάσχουν αθλητές μας που δεν έχουν λάβει μέρος σε επίσημο αγώνα της Ε.Ο.Ξ παίρνοντας έτσι το βάπτισμα του πυρός !!

‘Όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι αθλητές μας θα συμμετάσχουν ,αυτή την φορά με τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ που ανήκουν , σε αγώνες υπό την αιγίδα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και της Ε.Ο.Ξ . Οι αγώνες αυτοί θα διεξαχθούν αρχές Ιουνίου και ευελπιστούμε να έχουν επιτυχία ανάλογη με πέρσι.