Εκτύπωση

MARATHON 2014

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων επέστρεψαν από το ΠΑΡΙΣΙ τόσο ο Πρόεδρος του συλλόγου μας κος ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ.,όσο κα ο προπονητής μας κος ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ.

Στον αγώνα του MARATHON 2014 έλαβαν μέρος 280 κορίτσια και 440 αγόρια στη κατηγορία U-15.Το διάρκειας 2 ημερών τουρνουά,το οποίο ξεκίναγε στις 7.30 το πρωί και τελείωνε στις 9 το βράδυ ,οι αθλητές-τριες μας απέδειξαν για μία ακόμα φορά ,ότι επάξια ο σύλλογος μας συγκαταλέγετε στους καλύτερους συλλόγους τις Ευρώπης!!

 

Οι αθλητές -τριες μας δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους αθλητές άλλων χωρών.Η δουλειά που γίνετε στο συλλογο μας αποδίδει καρπούς και αυτό φαίνετε από τα αποτελέσματα που έχουν οι αθλητές μας τα τελευταία 15 χρόνια σε Ευρωπαικό και Παγκόσμιο επίπεδο.

Η ΧΑΛΔΑΙΟΥ έχασε το μετάλλιο για ένα κτύπημα ( 9-10) από την Κινέζα πρωταθλήτρια καταλαμβάνοντας τελικά την 7η θέση.Η Μαρία έδειξε αρκετά ώριμη ,έχοντας βέβαια εμπειρία από τα Ευρωπαικά Κύπελλα που συμμετέχει τα τελευταία 2 χρόνια.Το μέλλον της ανήκει αρκεί να μείνει προσγειωμένη και να προσπαθήσει περισσότερο για τους στόχους της.Αθλήτριες με πολλά προσόντα που πρέπει να τα αξιοποιήσουν και τα άλλα 3 κορίτσια μας που έλαβαν μέρος στους αγώνες.Η ΠΑΝΤΕΛΗ με τεράστια αποθέματα δύναμης κατέλαβε την 35η θέση.Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ αρκετά αγχωμένη ,αλλά με ελπίδες για κάτι καλύτερο κατέλαβε την 93η θέση.Η ΔΕΣΥΛΛΑ έδειξε ότι μπορεί πολλά περισσότερα αλλά το άγχος για το αποτέλεσμα την κάνει αδύναμη στη τελική προσπάθεια.

Πολύ καλή και η παρουσία του ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ που έδειξε πολλά θετικά στοιχεία.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τους αθλητές που αντιμετώπισε.Η απειρία του τον έκανε να χάνει τους αγώνες του στις λεπτομέρειες.Τελικά κατέβε την 112η θέση σε 440 συμμετοχές.

Η προσπάθεια όλων μας στο σύλλογο συνεχίζεται.Η συνέχεια των πολύ καλών αποτελεσμάτων που έχουμε δεν είναι μακριά.Αρκεί όλοι οι αθλητές μας να πιστέψουν ότι αξίζουν μια θέση σε Ευρωπαικό ή Παγκόσμιο βάθρο!!

22η η ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ U-20

Με 4 βαθμούς στη Παγκόσμια κατάταξη γύρισε η ΚΑΤΕΡΙΝΑ από την ΛΥΩΝ σε έναν αγώνα που έλαβαν μέρος 85 αθλήτριες. Η Κατερίνα με 4 νίκες και 1 ήττα στη πουλ νίκησε το πρώτο νοκ άουτ για να χάσει το 2ο από Γερμανίδα αθλήτρια η οποία της στέρησε την είσοδο της στη τελικά 16άδα. Η παρουσία της παντως κρίνεται ικανοποιητική ενόψη του Πανευρωπαικού πρωταθλήματος.