Εκτύπωση

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ  ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ 

 

AΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο Αθλητικός Ομιλος Ξιφασκίας Αιγάλεω'92 και η Λέσχη Οπλομαχίας Αιγάλεω'92  συμμετέχουν σε όλους τους  αγώνες της Ε.Ο.ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ και είναι πρώτοι την τελευταία 15ετία στη βαθμολογία του Ξίφους Ασκήσεως.

Κάθε χρόνο επιλεγμένοι αθλητές μας συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Κύπελλα κατακτώντας μετάλλια και πολύ τιμητικές θέσεις. 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Οι Σύλλογοι του ΑΙΓΑΛΕΩ την τελευταία 15ετία είναι ΠΡΩΤΟΙ στο ξίφος Ασκήσεως  σε Πανελλήνιο επίπεδο και στηρίζουν τις Εθνικές Ομάδες όλων των κατηγοριών με αθλητές τους ,οι οποίοι έχουν κατακτήσει μετάλλια σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Υπάρχει συνεργασία με πολλούς αθλητικούς συλλόγους Ευρωπαϊκών χωρών και αθλητές μας συμμετέχουν σε camping προετοιμασίας πριν από μεγάλες διεθνής διοργανώσεις.

Το έργο που επιτελείται 22 χρόνια στους Συλλόγους από τα Δ.Σ και την Ομοσπονδιακή προπονήτρια κα ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ( η οποία είναι κύρια υπεύθυνη για την λειτουργία των Συλλόγων ) έχει ως αποτέλεσμα να κάνουν τους γονείς να εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε εμάς, γνωρίζοντας ότι πέρα από την μύηση τους στα μυστικά της ξιφασκίας, θα διαπαιδαγωγηθούν με τον σωστότερο τρόπο.

Δεκάδες αθλητές μας έχουν επωφεληθεί των bonus που δίνει η Πολιτεία με την κατάκτηση Πανελλήνιας νίκης και έχουν εισαχθεί σε σχολές της προτίμησης τους !!Πολλοί από αυτούς είναι ήδη καταξιωμένοι επιστήμονες ,αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας πάντα της πολύτιμης στήριξης που τους προσέφερε η ΞΙΦΑΣΚΙΑ του ΑΙΓΑΛΕΩ και η κα ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ προσωπικά!!

Πιο πρόσφατες διεθνής επιτυχίες είναι, η 3η θέση στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ( ΙΣΡΑΗΛ ) της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ( 24-02-2014 ) και η 9η θέση της ίδιας αθλήτριας στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ( PLOVDIV 03-03-2014 ) .Πέρσι η ίδια αθλήτρια κατέκτησε την 7η θέση στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κατακτήσαμε όλα τα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ σε όλες τις κατηγορίες ,σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ

Είναι βέβαιο ότι μια επιχείρηση με τα ίδια χρήματα που θα επένδυε  σε άλλους συνήθεις τρόπους προβολής, μπορεί τώρα, να συνδέσει τ’ όνομα της με ένα από τα καλύτερα σωματεία του αθλήματος,  που με τις ομάδες του υπόσχεται πολλές συγκινήσεις για τους φίλους και φιλάθλους.

Δυνατότητες  Διαφήμισης:

 Για το κόστος χορηγίας ανά περίπτωση ή/και για συνδυασμένη χορηγία ή οποιοδήποτε άλλο θέμα σχετικό με χορηγίες. παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τους εκπροσώπους μας:

 Τηλ.: 6932016431

Mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.